VMR iROBOT YÜK ÇEKİCİ SİSTEMLERİ
VMR mühendisleri tarafından geliştirilen yük taşıma robotu , işletmelerde , depolarda ve şantiye alanı gibi ortamlarda insan ile yapılan taşıma işlemlerini tamamen otonom bir şekilde haritalandırma ve konumlandırma mimarisi üzerine konumlandırarak yük ve malzeme taşımasını gerçekleştiren otonom robotlardır .
TAŞIMA AĞIRLIĞI
VMR iROBOT yük taşıma robotu 250Kg ile 3 ton arasındaki sıvı , katı ve gaz olan tüm yüklerin güvenle transferini sağlamaktadır . 15 derece açılı iniş ve kalkış rampalarında rahatlıkla çalışabilmektedir . Eğim 15 derece üzerinde ise robotlar uyarı ve ikaz vererek taşıma operasyonunu iptal etmektedir .
GÖREV DAĞILIMI
Tabletler ile görev dağılımı yapılan robotlar görevleri tamamlandıktan sonra şarz istasyonlarına girerek şarz olmaya başlarlar . Görevler öncelik sırasına göre bayraklandırılmıştır .
HABERLEŞME ve VERİ İLETİŞİMİ
Wireless , Bluetooth ve NFC teknolojileri ile haberleşme ağı kuran robotlar wireless üzerinden veri transferi sağlarken NFC ve bluetooth üzerinden konumlandırma yapmaktadır .
KABLOSUZ SİSTEM
iRobotlar tamamen kablosuz veri haberleşme ve güç initelerinden oluşmaktadır . Yüksek güç ihtiyacını Lithium bataryalardan sağlarken haberleşme trafiğini ise kablosuz wireless , bluetooth ve NFC üzerinden sağlamaktadır .
HIZLI ŞARZ
iRobotlar 1 saat 45 dakikada hızlı dolum gerçekleştirmektedirler . Gün içerisinde kullanım yoğunluğuna göre modüler akü yapısı sayesinde kapasite arttırımı yapılabikmektedir .
GÜVENLİK
Devrilyeye karşı duyarlı sensörler , yangın riskine karşı duyarlı sensörler , ezilme ve çarpmaya karşı alan tarama radarı , dış ortamlarda kullanım için su geçirmez sızdırmaz gövde
TEKERLEK SİSTEMİ
360 kendi etrafından gönebilir dinamik yapı sayesinde olduğu noktada dönebilmektedir . Dar alanlarda oldukça ergonomik yapıdadır . Değiştirilebilir tekerlek plastiği sayesinde yarılmalar ve parçalanmalarda hızlıca çözümler üretilebilmektedir .
KURULUM VE GARANTİ
VMR mühendisleri tarafından yerinde kurulum gerçekleştirilmektedir . Projeye göre değişiklik gösterebilen devreye alma aşaması ortalama 60 iş günüdür . Bu süre boyunca mevcut personel , bakım ve yazılım entegrasyon eğitimleri verilmektedir .